• hoens
  • boenner
  • graeskar
  • tomater

Del denne artikel

Speckled Roman

4.0/5 rating (1 votes)

Speckled Roman - en meget smuk tomat.
Speckled Roman - en meget smuk tomat.
En meget speciel tomatsort. Planten er god og kraftig og har nogle rigtigt smukke tomater. De er aflange romano tomater, som selvfølgelig først er grønne. Under modningen er de først gule med røde flammer - derefter modnes de til at være marmoreret med gul og rød. Skindet er lidt mat og ligner næsten marmor - altså i rød og gul.

Denne tomat er ikke særligt meget ved direkte fra planten, da den er meget tør. 

Derimod egner den sig suverænt til madlavning - syltet i et glas er den bare rigtigt flot - jeg fristes til at sige at det ser fedt ud, selvom mange helt sikkert vil påstå, at et glas syltede tomater ikke kan være fede. 

Hvem er jeg?

Michael BrixTja... nogle gange spørger jeg mig selv om selvsamme. Jeg hedder i hvert fald Michael Brix og lever af at lave hjemmesider og søgemaskineoptimering. Men en anden stor passion jeg har er; køkkenhaven, dyr, fotografering, madlavning, selvforsyning, lystfiskeri og alt hvad der associerer til nævnte kategorier.
Jeg bor i Nordjylland sammen med min kone Pia og min søn Bastian. Her bor vi på et nedlagt landbrug, hvor vi forsøger at producere grøntsager, frugter og bær - sammen med lidt fjerkræ.. Man kan ikke bo på landet uden hanegal, så selvfølgelig...

Velkommen til mit hjem og min legeplads ;)

Mine Sponsorer

Nyhedsmail

Få besked, når jeg har noget nævneværdigt på hjerte ;)

Flere Sponsorer