Om Jydehaven.dk

Skrevet af Michael, Jydehaven on 27. oktober 2013.

Der var engang en gård, eller velsagtens et nedlagt landbrug, som hed "Jydehaven".
Det lå helt deroppe i nord - helt oppe i det mørke Jylland (det mørke Jylland var faktisk lysere end mange andre dele af landet, men det var ikke så bredt anerkendt dengang).
Jydehaven ligger der faktisk endnu - heelt deroppe i nord, og nu bor der to unge mennesker som synes det er mægtigt at boltre sig med dyr og planter, hunde og høns.
Her kan du finde forskellige ting om f.eks. køkkenhaven, dyrelivet og i det hele taget livet heroppe i det mørke Jylland, som jo altså i virkeligheden er temmelig lyst ;O)) .
 
webbrixJeg hedder Michael Brix, og lever af at lave hjemmesider og søgemaskineoptimering. Men sammen med mit arbejde, som også er min hobby, har jeg haven, dyrkningsmetoder, dyr, akvarier og en lang række associerende kategorier, som min hobby.
Jeg er fra 1977 og er opvokset i feriebyen Løkken. Senere har jeg været på idrætshøjskole, jordomrejse, sergeantskole - jeg har endda været ejer af et rejsebureau.
Nu ejer jeg www.bripix.com og en lang række små hjemmesider som bl.a. www.feriebyer.dk og www.triops.dk . Jeg ejer desuden firmaet www.movingup.dk sammen med en kammerat som sælger vores produkt til forretninger i København.
 
Jeg bor i Thise i Nordjylland på Jydehaven som er vores nedlagte landbrug, selvom en del af det nedlagte efterhånden vækkes til live ;)
På Jydehaven bor jeg med min smukke kæreste Pia, vores kommende barn (Forhåbentlig vel ankommet til denne verden i Marts engang). Vores to skønne hunde, Balder og Phoebe - begge Boerboel Mastiff'er.
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvem er jeg?

Michael BrixTja... nogle gange spørger jeg mig selv om selvsamme. Jeg hedder i hvert fald Michael Brix og lever af at lave hjemmesider og søgemaskineoptimering. Men en anden stor passion jeg har er; køkkenhaven, dyr, fotografering, madlavning, selvforsyning, lystfiskeri og alt hvad der associerer til nævnte kategorier.
Jeg bor i Nordjylland sammen med min kone Pia og min søn Bastian. Her bor vi på et nedlagt landbrug, hvor vi forsøger at producere grøntsager, frugter og bær - sammen med lidt fjerkræ.. Man kan ikke bo på landet uden hanegal, så selvfølgelig...

Velkommen til mit hjem og min legeplads ;)

Mine Sponsorer

Nyhedsmail

Få besked, når jeg har noget nævneværdigt på hjerte ;)

Flere Sponsorer