Om Jydehaven.dk

Der var engang en gård, eller velsagtens et nedlagt landbrug, som hed "Jydehaven".
Det lå helt deroppe i nord - helt oppe i det mørke Jylland (det mørke Jylland var faktisk lysere end mange andre dele af landet, men det var ikke så bredt anerkendt dengang).
Jydehaven ligger der faktisk endnu - heelt deroppe i nord, og nu bor der to unge mennesker som synes det er mægtigt at boltre sig med dyr og planter, hunde og høns. (Vi to unge mennesker er sidenhen blevet to yderligere to drengebørn).
Her kan du finde forskellige ting om f.eks. køkkenhaven, dyrelivet og i det hele taget livet heroppe i det mørke Jylland, som jo altså i virkeligheden er temmelig lyst ;O)) .
 
webbrixJeg hedder Michael Brix, og lever af at lave hjemmesider og søgemaskineoptimering. Men sammen med mit arbejde, som også er min hobby, har jeg haven, dyrkningsmetoder, dyr, akvarier og en lang række associerende kategorier, som min hobby - f.eks. har jeg min hjemmeside om lystfiskeri www.jydefiskeren.dk
Jeg er fra 1977 og er opvokset i feriebyen Løkken. Senere har jeg været på idrætshøjskole, jordomrejse, sergeantskole - jeg har endda været ejer af et rejsebureau.
Nu ejer jeg www.bripix.com og en lang række små hjemmesider.
 
Jeg bor i Thise i Nordjylland på Jydehaven som er vores nedlagte landbrug, selvom en del af det nedlagte efterhånden vækkes til live.
På Jydehaven bor jeg med min smukke kone Pia, vores søn Bastian - vores kat Alfred og så Balder II vores store italienske cane corso hund.
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.