Vinter 2010 var lang og smuk!

Vinter 2010 var lang og smuk!

5.0/5 rating (2 votes)

Der er sommer på vej!

Vinterlandskab i Thise 2010
Vinterlandskab i Thise 2010
Ah ja - nu begynder foråret ENDELIG at vise sig - selvom sneen stadig ligger over alt i Thise og sikkert det meste af landet. Den anden dag var her varmt nok til at vi kunne åbne døren ud til havestuen, hvor tomatkasserne glæder sig til at blive genladt med min superbryg til tomater. 
Igår aftes lavede jeg en lampe med 4 neonrør, så jeg kan få gang i tomatplanterne - der kommer vist også lidt chili fra faderens høst af jalapeno chili. Selvom jeg godt kan lide chili er jeg ikke meget for at give en chiliplante et hul i vandingskassen - der kunne jo lige være en tomatplante mere.

Vintersolen er så smuk

Sol og vinterlandskab
Selv Phoebe synes at være betaget af skønheden.
Selvom der har været meget koldt og meget sne i år, synes jeg alligevel at det har været meget lækkert. Der har jo været et super lys hele vinteren, og det har helt sikkert givet mig mere energi end sædvanligt (jeg har

som regel døgnrytme som en bjørn i vintermånederne). MEN - jeg købte et nyt kamera, for at tage nogle ordentlige billeder til hjemmesiden. Jeg synes selv at resultaterne er blevet nogenlunde, når vi taler nordjysk - en københavner vil sikkert kalde dem "Svedige" ;O)).