• hoens
  • boenner
  • graeskar
  • tomater

Del denne artikel

Sugar Lump - cherrytomat

0.0/5 rating (0 votes)


Sugar Lump - super sød cherrytomat.
Sugar Lump - super sød cherrytomat.
Sugar Lump er en superlækker cherrytomat med masser af smag. Ranken er fin kraftig og sætter klaser, som minder lidt om løse vindrueklaser. Der kommer vel ca. 20 tomater på en gren.

Planten

Der kommer rigtig mange tomater på en plante. 100 tomater på en plante er ikke unormalt.
 
 

Balder vogter over cherrytomaterne.
Balder vogter over cherrytomaterne.
Tomaterne

Tomaten er flot blank og helt rød, når den er supermoden og sød. Den minder meget om de cherrytomater du køber i supermarkedet - bare med lidt mere smag.
Super lækre tomater med sødme og saft - populær vinder hos børnene.
 
Sørg for at give den masser af sollys - det gælder selvfølgelig alle tomater, men Sugar Lumps bliver bare så lækker og sød, når den har masser af sollys på sig. Planten producerer tomater til sidst på sommeren. Sugar Lump skal i hvert fald blive i mit drivhus, da det indtil videre er min bedste traditionelle røde cherrytomat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er jeg?

Michael BrixTja... nogle gange spørger jeg mig selv om selvsamme. Jeg hedder i hvert fald Michael Brix og lever af at lave hjemmesider og søgemaskineoptimering. Men en anden stor passion jeg har er; køkkenhaven, dyr, fotografering, madlavning, selvforsyning, lystfiskeri og alt hvad der associerer til nævnte kategorier.
Jeg bor i Nordjylland sammen med min kone Pia og min søn Bastian. Her bor vi på et nedlagt landbrug, hvor vi forsøger at producere grøntsager, frugter og bær - sammen med lidt fjerkræ.. Man kan ikke bo på landet uden hanegal, så selvfølgelig...

Velkommen til mit hjem og min legeplads ;)

Mine Sponsorer

Nyhedsmail

Få besked, når jeg har noget nævneværdigt på hjerte ;)

Flere Sponsorer